'There's no age limit on fun!'

2011. július 17., vasárnap

A real Go-Getter...

Madre dios, új review! Ráadásul megint revoltech és Getter-Robo related!




Getter Robo Go a harmadik széria volt a Getter Robo franchiseban; nem annyira ismert és kedvenc mint a nagy öreg eredeti, vagy az őt követő Shin Getter. Mondhatni amolyan középső gyerek a családban. Én se nagyon ismerem, aki jobban el szeretne merülni, annak álljon itt egy wikilink:
http://en.wikipedia.org/wiki/Getter_Robo_Go

 Doboz:



Ugyancsak a megszokott újabb-fajta dobozban érkezik ez is, előlről láthatjuk a figurát, hátul pedig szép képek, leltár és infó van.

Dobozból kiszedve ezt kapjuk:


Elég korrekt mennyiségű kiegészítőt kapunk, plusz a szokásos álványt, és egy másik effekt-talpat.



Getter Go nagyon impozánsan néz ki, süt róla hogy badass. A pózolhatósággal nincs gondja, még a hátán lévő rakéták is 2 ponton mozgathatóak. Ennek ellenére nem hibátlan; az enyémen a torzó izület (ami gyakorlatilag a figura felső és alsótestét köti össze) laza, emiatt nagyon könnyen elmozdul és sokszor pózolás közben egyszerűen kettéesik mert a lábak súlya kihúzza az revoltech izületet a csatlakozásból. Valamint a csuklójára csatlakozó elemek se szeretnek a helyükön maradni; így kifejezetten anyázós élmény beállítani a figurát bármilyen pózba, miközben kvázi szétesik a kezedben. Magától nem esik ugyan szét a figura, de rendkívül idegesítő és sokat ront az összképen ez a pár apróság.




Kiegészítők terén rendben van a fig, vegyük őket sorra:


Kapunk egy alternatív "crazy" fejet, valamint két csuklóra tehető ágyút (a csövek levehetőek róla ha nem használja őket/útba lennének).





Egy másik adagnyi kiegészítők nagyon összepasszolnak egymással: egy óriási puska, két másik csuklóelem, és öt különálló(!), egyenként festett(!!) töltény.

A legjobb ebben az egészben:



Bizony, a puskacső kinyitható, és az ötből 1 töltényt betárazhatunk, míg a maradék 4 a csuklótokon pihen, igaz nem valami stabilan, tehát a többi képen inkább kivettem őket, nem akarom megkockáztatni hogy elveszítsek egyet is, mert nagyon kicsik.



A másik csuklókiegészítő egy karpenge közelharci helyzetekre. Nagyon kommandósan mutat ezekkel a kiegészítesekkel felszerelve.





Habár már az eddig felsorolt elemek is rengeteg variációt engedélyeznek a figurának, és ezekért is érdemesnek tartom vételre, hátra van még egy utolsó darab, a személyes kedvencem:


 "A"  Kard. A gigászi kétkezes kard nagyobb még a figuránál is, mégse túl nehéz neki, mint látható, gond nélkül megtartja egy kézzel.







A hibái ellenére Getter Go nagyon jó figura, egy igazi egyszemélyes hadsereg. Super robot faneknek javaslom. Kifogyóban van már manapság, szóval ha az amiami-hlj-hobbysearch szentháromságon belül nem található, akkor az ebayt ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése