'There's no age limit on fun!'

2011. február 15., kedd

Turbo-revvin’ punk


Részben kérésre, részben a teljesség jegyében, újabb bm bemutató, ezúttal Mirage.




Mirage egy futurisztikus (militarisztikus?) versenyautóvá alakul, ügyesen fejet hajtva a nagy öreg névrokon előtt. Éles kontraszt van a színek között, a sárga és az olajzöld elég jól kihangsúlyozzák egymást, egy kis szürke és áttetsző kék fűszerezi meg a színvilágot.



Nagyon dinamikus a jármű kinézete, gyors elfogóvadász lehet aszfalton… a valóságban is meglepően jól és hosszan gurul sík felületeken.



Oh hai guize!



A spark crystal a kocsi alján, az orrészen található.
Az átalakítás nem nagy etvasz, de mégis bele tud gabalyodni az ember ha nem figyel.




A robotmód egyszerre gépies, idegen kinézetű mégis a hagyományosabbak közé tartozik, főleg ha pár kortársával összevetjük. Nagyon jól feldobja a még több áttetsző kék a robotot, a sárgával jó színpáros, izgalmas, kedve van az embernek felkapni és rendeltetésszerűen használni a figurát.



Nevezhetjük tervezői lustaságnak azt, hogy a kocsiorr csak úgy a hátán pihen, én oké vagyok vele, ad egy kis tömeget a felsőtestnek, nem lesz olyan lapos.



Pózolhatósággal nincs gond, majdnem minden mozgó része gömbcsuklós, van derékmozgás. Fegyverileg két ’pressure-launch’ lövedék van a karjain, valamint egy extra kis lövőke a fején.



Utóbbit opcionálisan lepattinthatjuk és a kezébe adhatjuk. Rajta kívül asszem csak egy másik kis bm figurának volt külön kiegészítő fegyvere.



Összességében Mirage egy nagyon fun figura, klassz mind jármű, mind robotalakban,  akárcsak múltheti alanyunk, Scavenger. Hasonlóképp ajánlom, pici pénzért.

Zárásképp egy howto hogy kell a két figurát Overkill-kompatibilissé alakítani:
 

1 megjegyzés:

  1. Pcc Leadfoot ősapja. Érdekes kis figura,képről tetszik. De nem hiszem,hogy a listámra felkerül valaha.

    VálaszTörlés